Aquapark

De voordelen van een waterpark bij je hotel tijdens de vakantie

Ben je klaar voor een spetterende vakantie?

Hotels en resorts met eigen waterparken bieden de perfecte combinatie van luxe en plezier. Of je nu reist met kinderen of gewoon zelf het kind in je naar boven wilt halen, deze bestemmingen beloven onvergetelijke herinneringen. Je kunt ze eenvoudig boeken via de populaire reisorganisatie in Nederland zoals TUI, Prijsvrij en D-reizen.

Waarom kiezen voor een hotel met waterpark

Een waterpark binnen handbereik zorgt voor een unieke vakantie-ervaring. Of je nu jong bent of oud, waterglijbanen en golfslagbaden zijn altijd leuk. Er is vermaakt voor alle leeftijden. Alles wat je nodig hebt, van eetgelegenheden tot ontspanning, is op één plek. Dat is gegarandeerd een plek waar het hele gezin zal genieten.

Kenmerken en faciliteiten van Aquapark-resort

 • Grote glijbanen: Voor de durfals zijn er vaak spectaculaire glijbanen.
 • Lazy-rivers en Golfslagbaden: Voor ontspanning en plezier.
 • Kinderzones: Veilige en leuke speelgebieden voor de kleintjes.
 • Spa- en Wellnessfaciliteiten: Ontspanning voor volwassenen.

Hoe kies de meest geschikte accommodatie?

Vergelijk de diverse bestemmingen en regio’s; sommige resorts liggen bij stranden of andere attracties. Kijk naar de verschillende faciliteiten die het resort biedt buiten het waterpark. Lees ervaringen van anderen om een idee te krijgen van de kwaliteit en service. Je kunt onder andere kiezen voor Spanje waar diverse hotels zijn met waterparken met thematische glijbanen. Dubai biedt luxe ten top met waterparken met prachtige uitzichten. Ook Florida is interessant en perfect voor gezinnen met veel aquaparken en nabijheid van themaparken. In Europa is met name Turkije erg geliefd onder gezinnen die op zoek zijn naar dit type resort.

10 tips voor een resort met aquapark

Hieronder vind je 10 mooie hotels/vakantieparken met waterparken in Europa. Deze hotels bieden geweldige aquaparken en zijn perfecte bestemmingen voor gezinnen en waterliefhebbers die houden van wat extra avontuur tijdens het verblijf.

 1. Aquadome Tirol Therme Längenfeld, Oostenrijk
 2. SplashWorld Aqua Nevis Clubhotel, Bulgarije
 3. Siam Park City Hotel & Resort, Spanje
 4. Magic Aqua Rock Gardens, Spanje
 5. Landal Het Vennenbos, Nederland
 6. Aqualand Resort Corfu, Griekenland
 7. Atlantica Porto Bello Beach, Griekenland
 8. Alton Towers Hotel, Verenigd Koninkrijk
 9. Aquaworld Resort Budapest, Hongarije
 10. Be Live Family Palmeiras Village, Portugal

Een vakantie in een hotel of resort met een eigen waterpark is een geweldige manier om te genieten van zon, waterpret en luxe. Met de juiste planning en keuze kan je een onvergetelijke ervaring creëren die zowel ontspannend als opwindend is.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *