Een vakantiehuis in Normandie of de Bourgogne

Normandië ligt in het noordwesten van Frankijk. Deze regio is een ideale vakantiebestemming. Veel geboekte vakantiebestemming in Frankrijk. Normandië ligt vlakbij de grote en veelzijdige stad parijs waar je heerlijk kunt genieten van de diverse restaurants, bezienswaardigheden, historie en de ruist en de natuur. In Normandië van frankrijk zijn diverse vakantiehuizen te huur. Hieronder lees je meer informatie.

Een vakantiehuis in Normandië en omgeving!

Heerlijk vanuit een vakantiehuis Normandië de prachtige omgeving bezoeken. Iemand die van de cultuur houd kan zijn hart ophalen. Schitterende pittoreske dorpjes, heuvelachtige omgevingen met een heerlijke mooie kust. In veel van de gevallen is de kust rondom Normandië een zandstrand met bekende badplaatsen waar je s avonds heerlijk kunt vertoeven van lekker eten en een glaasje drinken. Zoek direct op een vakantie in bijvoorbeeld Basse Normandie of Haute Normandie

Normandië staat naast zijn vakantiehuizen bekend om de vele indrukwekkende kastelen die de stad kent. Genoeg bezienswaardigheden als unieke kloosters, bruggen en diverse soorten evenementen. Je kunt hier prima wandelen, vissen, fiets winkelen en uitgaan. Allerlei leuke die je van je vakantie een topvakantie maken! Omdat Normandië zo groot is biedt dat ook veel mogelijkheden voor huizen. Een vakantiehuis Normandië is te boeken voor een klein gezelschap van 2 personen t/m een gezelschap van meer dan 30 personen. Een huisje in  frankrijk is al dan niet voorzien van een zwembad, sauna of jacuzzi, er zijn zelfs huizen die dit in beide huizen heeft.

Een vakantiehuis in de Bourgogne

Bourgogne is wereldberoemde streek om zijn om zijn rode en witte wijnen die in die streek geproduceerd worden. Vooral de pinot noir en de chardonnay zijn bekende wijnen. Geniet van de heerlijke omgeving in het van onze vakantiehuizen. Boek vandaag nog een vakantiehuis Bourgogne, en geniet van de uitstekende omgeving van bourgogne.

Bourgogne als streek Verweg van de toeristische trekpleisters ligt de streek bourgogne. Op nog geen 600 km van nederland vind je dit mooi stukje landschap in noord-oost frankrijk

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *